Modele imagini de fundal

February 19th, 2019 Posted by Uncategorized 0 comments on “Modele imagini de fundal”

Imaginile pentru utérine se numesc Pattern, asta in cazul in care doriti sa cautati PE Google altele decat cele pe care VI le DAU eu aici. O sa va sugerez site-ul PaternCooler pentru ca sunt multe MODELE Frumoase la care puteti sa le schimbati culorile dupa bunul plac. Imaginile Care se Pun de obicei PE fundalul unei pagini de Internet, fie EA site personnel sau profil PE o retea de socializare Tip iOrbix sau Hi5, sunt niste imagini MICI setate sa se repete. Dat fiind faptul ca se Repeta, aceste imagini de utérine trebuie sa fie in ASA fel incat sa fie continuer, ca un modèle.. sa nu Vezi o imagine de 15000 de ori ci doar o imagine Mare Care sont un anumit modèle. Se gasesc PE Internet divers site-uri Care le genereaza. Fundalul curent este eliminat, iar fundalul diapozitivului este acum Alb. . Selectați Albastră în Jos de lângă butonul culoare. Apare o Galerie de Culori. Selectați Culoarea Alb. . Pentru a aplica imaginea de utérine pentru toate diapozitivele DIN Prezentare, selectați se aplică pentru toate.

În caz Contrar, pur și simplu închideți panoul format fundal. . Dupa ce terminati cu culorile, dati cliquez dans dreapta unde scrie prochaine étape pe butonul “Set répéter la taille”. Asteptati Poutine sa se incarce. O sa va apara Pagina cu imaginea de utérine aleasa si in josul paginii un chenar DIN care sa Alegi marimea de repetare. aveti acolo mai multe Valori de la CEA mai mica 25% la CEA mai mare 200%. . Puteți ajusta transparența imaginii după ce o adăugați la diapozitiv. Instructiuni: dati click pe o imagine DIN modelele afisate pe Pagina.

Daca nu va plac Alea DIN prima pagina apasati butonul Ala cu Sageata la dreapta ca sa Treceti la pagina urmatoare… Dacă doriți să efectuați aceeași modificare la Alte diapozitif DIN Prezentare, alegeți se aplică pentru toate din partea de Jos a panoului Formatare fundal. Pentru a Regla luminozitatea relativă a unei imagini, glisați Bara Transparență la dreapta. . În panoul format fundal, selectați Umplere cu imagine sau textură. (Această opțiune nu este disponibilă Dacă nu ați copiat o imagine). Faceți clic dreapta pe Marginea diapozitivului, apoi selectați Formatare fundal. Dupa ce alegeti modelul, va setati culorile la El (ASTA daca vreti sa II schimbati Culoarea).

Observati ca in modelul respectiv sunt mai multe Culori care sunt afisate Jos sub forma de patrate, imediat Sub spectrul de Culori DIN Care alegeti nuanta la prima culoare. Daca vreti sa resetati culorile ca nu va plac Alea pe care le-ATI ales dati Refresh la pagina (F5)… Dacă ați adăugat o culoare de utérine sau o imagine în document și doriți să îl imprimați astfel, asigurați-vă că este activată următoarea setare: PE Fila proiectare a barei de instrumentente DIN panglică, în Grupul particularizare DIN extremitatea Dreaptă, selectați Formatare fundal. . Alte pagini de Internet unde gasiti astfel de imagini: dupa ce Alegi marimea de repetare da click pe butonul appliquer taille pentru a Activa butonul de Download. Apesi Télécharger, apoi iar Télécharger ce modèle, si il salvezi in calculator unde stii tu mai bine ca sa TI-l incarci PE urma unde ai nevoie. Sub Opțiuni de imprimare bifați Caseta de selectare se imprimă culorile și imaginile de fundal. Inserați o imagine de PE Computer sau de PE o Unitate externă.

Interesant site-UL… gasesti cam ce imagini vrei… Sub inserare imagine DIN, alegeți de unde se preia imaginea:..